DEGRA
Engineering your solutions

Compleet op maat gemaakt

Van idee tot realisatie heeft het dit project 2,5 week geduurd. In deze tijd is er een technisch ontwerp gemaakt en is het set gebouwd in onze werkplaats. De lier heeft een aantal bijzondere technische kenmerken en is extra robuust uitgevoerd en zodoende voorbereid op de extreme omstandigheden rondom de poolcirkel. 

Van uitdaging tot oplossing
Nabij de poolcirkel zet onze klant de vangst van vissersschepen op transport. De deining van de schepen maakt dit een lastige klus. De lier is voorzien van verschillende technische elementen om de last te stabiliseren. Naast stabilisatie om de beweging te compenseren is de lier ook uitgerust met verwarming en eenvoudig in gebruik. 

Technische specificaties
Om de last stabiel te houden is de constant tension lier uitgerust met een instelbare trekkracht en een variabele regelbare snelheid.  

De tuggerlier is uitgevoerd met een kabel van 60 meter 10 mm Dyneema en kan een haalsnelheid bereiken van 80 m/min. De lier is breed inzetbaar en makkelijk te verplaatsen en tevens geborgd door middel van magneten.

  

Van idee tot levering
We hebben met veel plezier gewerkt aan deze opdracht. Van het bedenken van een technische oplossing, het maken van een ontwerp tot het bouwen van de lier.

Ook een technische uitdaging? Wij denken graag mee! Neem voor meer informatie en vragen contact op via onderstaande contactgegevens.

Neem direct contact op
Van ontwerp tot levering in 2,5 week
Van ontwerp tot levering in 2,5 week
Van ontwerp tot levering in 2,5 week
Van ontwerp tot levering in 2,5 week
Van ontwerp tot levering in 2,5 week
3035-winch-remotecontrol.jpg

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.