DEGRA
Engineering your solutions

SCHIEDAM/GAMBIA

DEGRA realiseerde in kort tijdsbestek voor drie pontons een turn-key four point mooring system. De sets zijn in Nederland opgebouwd en getest. Vervolgens heeft onze service engineer op locatie in Gambia de units geïnstalleerd en on site bedieningsinstructie gegeven.  

Op 6 september kregen wij de aanvraag voor deze four-point mooring systems van onze Nederlandse klant, welke veelal actief is in West Afrika. Met een uitdagende deadline om binnen drie weken met een geschikte oplossing te komen. 16 dagen later is het materieel volledig getest in de containers geladen en vertrokken naar Vlissingen om aldaar verscheept te kunnen worden naar Gambia. 

Full service

Op verzoek van de klant leverden wij een totaaloplossing. Van engineering tot installatie kunnen wij alles verzorgen. Een compleet systeem, voorzien van radiografische afstandsbediening inclusief installatie en instructie on site. Tevens verzorgden wij de spare parts, fairleads, (de berekening, tekening en constructie van) de fundaties voor de lieren en het laden en lashen van de containers. 

KORTE TERMIJN

Deze klant zocht op korte termijn een oplossing. We hebben een ruime voorraad lieren en zijn bovendien een flexibel bedrijf. We denken graag mee met de klant en proberen ook bij uitdagende deadlines te werken met de oplossingen die voor handen zijn. Bekijk ook onze huurvloot. Een standaard oplossing huren en een maatwerk oplossing bouwen behoort ook tot de mogelijkheden. 

DOORDACHT ONTWERP

Onze engineers rekenen een ontwerp dat u aanlevert, graag nog even door. We kijken nauwlettend naar de toepassing en risicofactoren die een werk met zich mee kunnen brengen. We denken graag met u mee, over mogelijk toekomstig gebruik van het materieel. Dat doen we omdat we graag goede oplossingen bedenken en van tevreden klanten houden. Materieel dat zich in de praktijk bewijst op basis van prestaties en gebruiksgemak. 

 

 

 

Stock delivery: Four-point mooring systems
Stock delivery: Four-point mooring systems
Stock delivery: Four-point mooring systems
Stock delivery: Four-point mooring systems
Stock delivery: Four-point mooring systems
Stock delivery: Four-point mooring systems
2131-04dsc-4088-medium.jpg

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.