DEGRA
Engineering your solutions

Onze merken

Wij voeren o.a. de volgende merken:

 
2066-logo-tma-italie.jpg

TMA Winches

Topkwaliteit uit Italië. TMA is een koploper in Europa op het gebied van geavanceerde technologie en ontwikkeling van hydraulische lieren. Naast een standaard reeks degelijke hydraulische lieren van 500 - 30.000 kg levert TMA lieren voorzien van klasse: DNV, TUV, LLOYDS, RINA, RMRS, NKK, LRS, ABS & GL. TMA heeft daarnaast ook ATEX gecertificeerde lieren en manriding lieren.
 
1833-logodoa.png

DOA

DOA vuilwaterpompen zijn dergelijk, lichtgewicht en doordacht. Daarnaast heeft DOA een uitgebreide productlijn van hydraulisch (subsea) gereedschap.
 
2952-rexroth-logo-4c.png

Bosch Rexroth

Degra is Service Partner van Bosch Rexroth.
 
3309-hagglunds-1-logo-png-transparent.png

Hägglunds

Hägglunds aandrijvingen zijn uitermate geschikt voor toepassingen die een hoog koppel en een lage of variabele snelheid vereisen, zoals shredders, brekers, transportbanden en lieren. Wij ondersteunen u graag bij het selecteren van de juiste Hägglunds aandrijving. Ook voor reparatie en vervanging komen we op locatie in Nederland en buitenland. Onze werkplaats is gevestigd in Numansdorp een kwartiertje rijden vanaf de Rotterdamse haven en ca. 1 uur richting Vlissingen en Antwerpen.
 
2003-danfosslogo.jpg

Danfoss

 
2296-duke.jpg

DUKE

DUKE is één merk voor hoogwaardige hydraulische componenten, koppelingen en apparaten.
 
2100-rotzler.png

Rotzler

Rotzler voert een veelzijdig assortiment hydraulische lieren. DEGRA is officieel importeur van Rotzler in Nederland.
 
2152-italdraghe-logo.png

Italdraghe

 
2184-inieuropelogo.png

INI

INI Europe is het europese kantoor van INI hydraulische lieren.
 
2185-hatz-logo.jpg

Hatz

Hatz is fabrikant van hoogwaardige Duitse kwaliteit dieselmotoren. DEGRA levert Hatz motoren. Bovendien maken we graag gebruik van de compacte en stille HATZ motoren in onze power packs.
 
2151-tractel.png

Tractel

Tractel is internationaal een begrip voor hef en hijstechniek en veilig werken op hoogte. Met producten als de Tirfor, Minifor en Tirak levert Tractel hoogwaardige producten waarin de strengste eisen in veiligheid zijn vertaald. DEGRA is dealer van de Tractel productlijn.
 
2183-scanreco-logo.png

Scanreco

Radiografische afstandsbedieningen met uitgebreide bedieningsmogelijkheden.
 
2186-hydac-logo.jpg

Hydac

Hydraulic componenten, zoals filters, koelers, accumulatoren, ventielen, sensoren en manifolds.
 
2204-veljan.png

Veljan

 
2308-koester-logo.jpg

Koster

Duitse fabrikant van electrische lieren.
 
2129-logo-exagogroup-camouflage.jpg

Exago

DEGRA is exclusieve vertegenwoordiging voor EXAGO hydrauliek leermiddelen in de Benelux. Kennis op doen van hydraulische systemen wordt interessant als je tijdens een hydrauliektraining daadwerkelijk aan de slag kan met deze hydrauliektoestellen.
 
1982-amca.jpg

AMCA

Modulaire proportionele ventielenblokken. AMCA biedt een complete serie van proportionele ventielen. DEGRA distributeur voor Nederland en Build Partner van het gehele AMCA programma, wij stellen graag het juiste blok samen voor uw toepassing. Tevens kunnen wij snel assembleren en testen. Wij beschikken over een ruime voorraad AMCA componenten.

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.