DEGRA
Everything under hydraulic control

Werken bij

DÉGRA is een familiebedrijf actief in engineering, verkoop en verhuur van hydraulisch materieel (bijv. power packs, lieren, kraandelen, componenten en besturing). Vanuit Numansdorp (Hoeksche Waard, onder Rotterdam) engineeren en leveren wij hydraulische en werktuigbouwkundige oplossingen voor onze, veelal maritieme, klanten. We werken aan uiteenlopende projecten waarin de vraag naar hydraulische lieren vaak het startpunt vormt en goede ingang geeft voor het bieden van totaaloplossingen (denk aan dredging equipment, jack-up en backhoe pontons, cutterzuigers, kranen, recycling materieel). Bovendien ontzorgen wij onze klanten met full service, rental equipment en internationale ondersteuning. 

Onze speerpunten: Snel schakelen en wendbaar zijn ten opzichte van de klant, slimme, praktische oplossingen bieden en met plezier je werk doen. Binnen het bedrijf hanteren we Christelijke normen en waarden. We hechten veel waarde aan respect voor elkaar. Dit uit zich in eerlijke verwachtingen naar elkaar, openheid, mentaliteit en beleefdheid.  

 

VACATURES

 

ICT-er - INTERNET MARKETEER -  Contentmanager - internetverkoop

Voor het verder uitbreiden en doorontwikkelen van onze website, sociale media en andere digitale plannen zijn we op zoek naar een DIGITAAL TALENT (m/v). Heb je affiniteit met technisch materieel en vind je het leuk om websites te ontwikkelen/ uit te bouwen. Dan zit je goed bij ons. Bekijk wat er nu van ons online zichtbaar is, stuur een mail met jouw bevindingen en je CV, en hopelijk kunnen we je dan uitnodigen voor een gesprek! Deze functie is ook geschikt voor starters en/of parttimers. Deze functie is ook geschikt voor kandidaten zonder kennis en ervaring in onze productenrange. Je moet het leuk vinden om onze vindbaarheid en zichtbaarheid online te vergroten en mee te werken aan het uitbouwen van onze productenrange online etc. 

Bel even met Christien de Graaf telefoon:  0186 65 2189, wil je meer weten over de functie. 

Junior technisch medewerker (werkplaats/ magazijn/kantoorfunctie)

Kom je net van de MTS/ HTS (met of zonder diploma)? Dan is deze functie wellicht iets voor jou. In onze werkplaats zoeken we een slimme jongen die graag zijn handen uit de mouwen steekt. Het type die dingen in 1 keer begrijpt. Je vind het leuk om veel variatie te hebben in de projecten. Je bent zorgvuldig, kan goed met machines over weg en vindt het een uitdaging om je de techniek eigen te maken. De functie staat open voor zowel iemand die helemaal op zijn plek is in de werkplaats als iemand die een combinatie zoekt van werkplaats, magazijn en kantoor. 

 

 

Technical engineer 

Hydraulic engineer

Service engineer

Sales engineer

Afhankelijk van je specifieke functie lever je jouw bijdrage aan de technische oplossing. Of dit nu vanuit de werkplaats of het kantoor is of een combinatie daarvan. Lees verder op www.degra.com.

 Wat heb je nodig?

Ben jij een techneut en bezit je een goede dosis gezond verstand? Kun jij de wens van de klant goed vertalen naar een praktische oplossing? Werk je graag aan veel uiteenlopende projecten? Dan hebben wij een uitdagende functie voor je!

Wij vragen:

 • HTS werk-/denkniveau (bij voorkeur: technisch en/of commercieel);
 • Kennis van en ervaring met lieren, hydraulische systemen of vergelijkbare constructies is een pré.
 • Vaardigheid met een 3D tekenprogramma als Inventor is een pré.
 • Aantoonbare ervaring in een technische functie (Maritiem, hydrauliek, engineering);
 • Georganiseerd, communicatief vaardig, oplossingsgericht, zelfstanding, klantgericht en gestructureerd;
 • Goede beheersing van de Engelse, (Duitse) en Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Bij voorkeur woonachtig in de Hoeksche Waard of omgeving;

Solliciteren

Lees verder op www.degra.com. Interesse? Stuur je motivatie en CV naar info@degra.com als je interesse hebt in één van de onderstaande functies. Heb je nog een vraag? Bel dan naar Christien de Graaf: 0186 – 652189.  

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Hydraulic Engineer/ Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst

Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een techneut met een commerciële instelling.

Je hebt uitgebreide kennis en ervaring in de hydrauliek (!), (mechanische) aandrijftechniek en ev. werktuigbouwkunde. Je kunt vrijwel zelfstandig de vertaalslag maken van de vraag van de klant naar een technische oplossing. Het betreft een binnendienst functie. Je functioneert als tweedelijns (telefonisch) verkoper/ technisch specialist om (hydraulische) storingen en vragen van de klant te beantwoorden. Je bent de rechterhand van het hoofd Verkoop en Engineering. Afhankelijk van je kennis en ervaring betreft de functie: verkoop van nieuw en gebruikte machines en componenten, engineering, tekenen van hydraulische schema’s (Hydrosim), 3D tekenen (Inventor), voorbereiding van technische tekeningen, productsheets, (internet)teksten en offertes. 

Ben jij een hydrauliek specialist/ werktuigbouwkundig engineer en op zoek naar een nieuwe stap in je loopbaan? Dan is de functie Technisch Commercieel Medewerker Binnendienst iets voor jou! Je werkt hierbij nauw samen met de verschillende afdelingen van het bedrijf. Zo ondersteun je de medewerkers van de buitendienst met het inplannen van afspraken en zet je aanvragen om in concrete werkorders. Hierin is jouw enthousiaste en klantgerichte houding van groot belang!

Je hebt als binnendienstmedewerker de volgende taken:

 • Je bent de rechterhand voor hoofd engineering en verkoop.
 • Je bent het (telefonische) aanspeekpunt voor leveranciers;
 • Met jouw technische kennis geef je collega's en klanten deskundig advies;
 • Je werkt offertes en orders uit;
 • Je signaleert klantbehoeftes en vertaalt deze in een technische oplossing en denkt mee waar nodig.

We zoeken:

 • HTS werk-/denkniveau (bij voorkeur: technisch en/of commercieel);
 • Aantoonbare ervaring in een technische functie (Maritiem, hydrauliek, engineering);
 • Uitgebreide kennis en ervaring in de hydrauliek en werktuigbouw is een vereiste;
 • Kennis van en ervaring met lieren of vergelijkbare constructies is een pré.
 • Het kunnen werken met een 3D tekenprogramma als Inventor is een pré.
 • Aanvullende elektrotechnische kennis is een pre
 • Ervaring met CRM, ERP en 'Powerall' is een pre;
 • Bij voorkeur woonachtig in de Hoeksche Waard of omgeving;
 • Een open en klantvriendelijke instelling;
 • Goede beheersing van de Engelse, (Duitse) en Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat we bieden:

 • Een uitdagende baan binnen een enthousiast team;
 • Een goed salaris afgestemd op leeftijd en ervaring;
 • Ontwikkelmogelijkheden door middel van scholing/cursussen;
 • Bij goed functioneren een vast dienstverband;

Stage 

Woon je Numansdorp of in ieder geval in de Hoekse Waard? Volg jij de MBO opleiding Werktuigbouw of Mechatronica (niveau 3/4) en zoek je in het nieuwe schooljaar (als 2e of 3e jaars) een stageplaats? Neem contact met ons op en kom even bij ons langs. Wellicht kunnen wij, als erkend leerbedrijf, je een interessante stageplaats bieden. 

Volg je een andere opleiding en lijkt ons bedrijf je een leerzame stageplaats? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee. 

STAGEOPDRACHT NODIG VOOR WEBTECHNIEK/ WEBMARKETING/ MARKETING EN SALES? We hebben genoeg te doen ;-) en bovendien ervaren mensen om je te begeleiden. 

Open sollicitatie

Ben je woonachtig in de Hoekse Waard en ben jij een kei in hydrauliek? Vind je het leuk om afwisselend werk te doen? Dan kun je een open sollicitatie insturen naar info@degra.com. 

Waarom DEGRA?

 • Ontzorgen van A-Z 
 • Creatief en degelijk
 • Snel geregeld.