DEGRA
Engineering your solutions

Werken bij

Zoek je een werkomgeving waar je met jouw (technische) kennis een bijdrage levert aan het engineeren en leveren van hydraulische en werktuigbouwkundige oplossingen? DÉGRA is een familiebedrijf actief in engineering en het leveren van hydraulische en werktuigbouwkundige oplossingen voor onze, veelal maritieme, klanten. Denk aan power packs, lieren, kraandelen, componenten en besturing. Dit doen we vanuit Numansdorp 30 minuten onder Rotterdam.

Werken bij DÉGRA

Bij ons is iedere dag anders, doen we ons best maar hebben we bovenal plezier in ons werk! We hanteren Christelijke normen en waarden en hechten veel waarde aan respect voor elkaar. Dit uit zich in eerlijke verwachtingen naar elkaar, openheid, mentaliteit en beleefdheid. Ben je een duizendpoot en wil je graag uitgedaagd worden? Zoek je juist variatie in je werk? Dan hebben we een match! 

Dit zijn de belangrijkste punten in ons dagelijks werk.

  • We doen ons werk met plezier.
  • Schakelen snel en zijn wendbaar.
  • Werken samen aan slimme en praktische technische oplossingen.

Pas jij in één van onderstaande profielen?

 

Acquisitie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld. 

Stagelopen bij DÉGRA

We bieden verschillende leerzame stageplaatsen op MBO, HBO en WO niveau. Hieronder vind je onze huidige stageplekken en opdrachten. Staat jouw opleiding of opdracht er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! Dégra is een erkend leerbedrijf, wij leiden vakmensen op! 

Wij leiden vakmensen op stage

Stageplaatsen Werktuigbouw of Mechatronica

Voor leerlingen van de MBO opleiding Werktuigbouw of Mechatronica (niveau 3/4) bieden we leerzame en uitdagende stageplekken onder begeleiding van ervaren collega’s. Neem voor meer informatie en je aanvraag contact op door te mailen naar cjdegraaf@degra.com.

Stageopdracht webtechniek, webmarketing, en/of marketing-sales

Voor studenten die een stage(opdracht) zoeken op het gebied van webtechniek, webmarketing en of marketing/sales heeft DÉGRA  verschillende mogelijkheden en daarnaast ervaren mensen om je te begeleiden. Neem voor meer informatie contact op door te mailen naar cjdegraaf@degra.com 

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan naar cjdegraaf@degra.com. (gezien de vele aanvragen zijn we hiervoor momenteel niet telefonisch bereikbaar)

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.