DEGRA
Engineering your solutions

Werken bij

Zoek je een werkomgeving waar je met jouw (technische) kennis een bijdrage levert aan het engineeren en leveren van hydraulische en werktuigbouwkundige oplossingen? DÉGRA is een familiebedrijf actief in engineering en het leveren van hydraulische en werktuigbouwkundige oplossingen voor onze, veelal maritieme, klanten. Denk aan power packs, lieren, kraandelen, componenten en besturing. Dit doen we vanuit Numansdorp 30 minuten onder Rotterdam.

Bekijk al onze vacatures op onze nieuwe website: www.werkenbijdegra.nl

DÉGRA: ons werk 

Bij ons is iedere dag anders. Bovenal hebben we plezier in ons werk! We hanteren Christelijke normen en waarden en hechten veel waarde aan respect voor elkaar. Dit uit zich in eerlijke verwachtingen naar elkaar, openheid, mentaliteit en beleefdheid. Ben je een duizendpoot en wil je graag uitgedaagd worden? Zoek je juist variatie in je werk? Dan hebben we een match! 

Dit zijn de belangrijkste punten in ons dagelijks werk.

  • We doen ons werk met plezier.
  • Schakelen snel en zijn wendbaar.
  • Werken samen aan slimme en praktische technische oplossingen.

Stagelopen - Eventjes een DÉGRA jas aan

We bieden verschillende leerzame stageplaatsen op MBO, HBO en WO niveau. Hieronder vind je onze huidige stageplekken en opdrachten. Staat jouw opleiding of opdracht er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee! Dégra is een erkend leerbedrijf, wij leiden vakmensen op!


Wij leiden vakmensen op stage

 

Open sollicitaties

Wil je een open sollicitatie sturen? Dat kan naar cjdegraaf@degra.com. (gezien de vele aanvragen zijn we hiervoor momenteel niet telefonisch bereikbaar)

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.