DEGRA
Everything under hydraulic control

Werken bij

DÉGRA is een familiebedrijf actief in engineering, verkoop en verhuur van hydraulisch materieel (bijv. power packs, lieren, kraandelen, componenten en besturing). Vanuit Numansdorp (Hoeksche Waard, onder Rotterdam) engineeren en leveren wij hydraulische en werktuigbouwkundige oplossingen voor onze, veelal maritieme, klanten. We werken aan uiteenlopende projecten waarin de vraag naar hydraulische lieren vaak het startpunt vormt en goede ingang geeft voor het bieden van totaaloplossingen (denk aan dredging equipment, jack-up en backhoe pontons, cutterzuigers, kranen, recycling materieel). Bovendien ontzorgen wij onze klanten met full service, rental equipment en internationale ondersteuning. 

Onze speerpunten: Snel schakelen en wendbaar zijn ten opzichte van de klant, slimme, praktische oplossingen bieden en met plezier je werk doen. Binnen het bedrijf hanteren we Christelijke normen en waarden. We hechten veel waarde aan respect voor elkaar. Dit uit zich in eerlijke verwachtingen naar elkaar, openheid, mentaliteit en beleefdheid.  

 

Stage 

Woon je Numansdorp of in ieder geval in de Hoekse Waard? Volg jij de MBO opleiding Werktuigbouw of Mechatronica (niveau 3/4) en zoek je in het nieuwe schooljaar (als 2e of 3e jaars) een stageplaats? Neem contact met ons op en kom even bij ons langs. Wellicht kunnen wij, als erkend leerbedrijf, je een interessante stageplaats bieden. 

Volg je een andere opleiding en lijkt ons bedrijf je een leerzame stageplaats? Neem contact met ons op, we denken graag met je mee. 

STAGEOPDRACHT NODIG VOOR WEBTECHNIEK/ WEBMARKETING/ MARKETING EN SALES? We hebben genoeg te doen ;-) en bovendien ervaren mensen om je te begeleiden. 

Open sollicitatie

Ben je woonachtig in de (omgeving van de) Hoeksche Waard en ben jij een kei in hydrauliek? Vind je het leuk om afwisselend werk te doen? Dan kun je een open sollicitatie insturen naar cjdegraaf@degra.com (0186652189). 

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.