DEGRA
Engineering your solutions
2065-397-01.jpg

Service

Lieren en onderdelen uit voorraad

Snel weer aan het werk kunnen met een hydraulische lier uit ons assortiment. Wij zijn er op ingesteld. Wij hebben een ruime voorraad hydraulische lieren van 10 tot 500 kN. Ook hebben wij een ruime voorraad spare-parts om uw lier te repareren. Heeft u een vervangende lier nodig of zoekt u op korte termijn een turn-key oplossing voor uw project? Deel uw uitdaging met ons, wij denken graag met u mee. 

Doordacht maatwerk 

Bij nieuwbouwprojecten in uiteenlopende sectoren worden wij ingeschakeld als full-service partij voor engineering, fabricage en installatie van het hydraulische systeem en de hijsinstallatie. Voor baggerpontons leveren wij bijvoorbeeld het complete hydraulisch systeem, de lieren en/of tandwielkasten, inclusief de deck lay-out, werktekeningen en certificering. Van A tot Z één partij voor de hydrauliek. Onze engineers werken met de meest geavanceerde programma's om u als klant te voorzien van maatwerk.

Snelle service

Projecten houden niet van down-time, wij ook niet. Wat ons betreft moet een oplossing snel te regelen zijn, want een schip in de haven wil je liever niet laten wachten. Daarom regelen wij maar al te graag een snelle oplossing, in binnen- en buitenland. Troubleshooting bij storingen, uitgebreide service en onderhoudsdiensten, spare-parts zo snel mogelijk op locatie krijgen en ervaren monteurs die ter plekke de zorg uit handen nemen.  

 

 

Service
Service
Service
Service
Service

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.