DEGRA
Engineering your solutions

Verhuur hydraulische apparatuur

We denken graag mee. Wilt u liever huren, bij DEGRA kan dat. Ons aanbod aan verhuurmaterieel is dus zo breed als ons productaanbod. Maak een afspraak en kom even langs, we hebben een uitgebreide voorraad en verhuurvloot, engineeren graag voor u een pasklare oplossing en zetten het materieel turn-key voor u gereed. Ook voor on site mobilisatie kunt u bij ons terecht. 

Onderstaand enkele voorbeelden van verhuurmaterieel. 

Verhuur powerunits, elektrisch hydraulische aggregaten en lieren

Bij Dégra is een groot verhuur aanbod te vinden. Het overzicht op deze pagina is hiervan slechts een klein voorbeeld. Neem daarom altijd contact op voor meer informatie en vragen. Ons aanbod bestaat uit hydraulische powerunits, elektrisch hydraulische aggregaten en verschillende soorten lieren. Waaronder 10 tons, 12 tons en 20 tons hydraulische lieren.

Huursets

Voor iedere technische uitdaging zoeken wij de juiste oplossing. Ook op het gebied van verhuur. Binnen onze verhuuropties zijn verschillende sets te maken. Combineer bijvoorbeeld verschillende van onze lieren met een hydraulische powerunit om snel aan de slag te kunnen.

Verhuur lieren offshore, scheepsvaart en baggerij 

Onze verhuurvloot is ingericht op kleine en grote projecten. Onze lieren en powerpacks worden ingezet in verschillende branches waaronder de offshore, scheepsvaart, visserij, de maritieme sector, baggerij, binnenvaart en duik- en bergingsbedrijven.   

Ruime voorraad 

Onze verhuurvloot zeer omvangrijk en divers. Hierdoor kunnen wen snel leveren en grote projecten aannemen. 

Combinaties met eigen materieel

Onze verhuurmogelijkheden zijn zeer flexibel. Het is mogelijk eigen materieel te gebruiken in combinatie met onze producten. Neem daarom altijd telefonisch contact op voor meer informatie en advies.

Looptijd verhuur

De duur van een verhuurproject is net zo flexibel als de inzet van onze producten. Wil je huren voor een korte periode, langere tijd of voor de duur van een project? Neem contact op voor meer informatie en een passende offerte.

Mobilisatie en turn-key levering

Dégra levert hydraulische totaaloplossingen van A tot Z. Ook onze verhuurservice is flexibel en uitgebreid. Zo verzorgen wij graag de mobilisatie en een turn-key levering van al onze verhuurmaterialen. Zo kan ieder project snel en makkelijk van start.

Verhuur oplossingen op maat

Onze engineers denken graag met u mee en kunnen door hun ervaring en inzicht u een oplossing op maat aanbieden.

Contact

Neem contact met ons op voor het actuele aanbod en de mogelijkheden door te bellen naar 0186 65 21 89.