DEGRA
Everything under hydraulic control

11 kW HPU

Zeer compact elektrisch hydraulische power unit geschikt voor het aansturen van diverse hydraulische apparatuur.
11 kW HPU
11 kW HPU
Meer informatie of advies nodig bij deze 11 kW HPU?
  • Neem contact op:
  •  
  •  
Of bel: +31 186 - 65 21 89
Productbeschrijving

Deze 11 kW electrisch hydraulische units zijn snel en gemakkelijk te plaatsen. Direct beschikbaar voor zowel huur als koop. 

Geschikt voor het aansturen van bijvoorbeeld hydraulische lieren en cilinders. Beschikbaar in één tot vier functies. Optioneel met proportionele radiobediening. Bij gebruik van meerdere units kan de bediening gecombineerd worden op één remote. 

Hulp nodig bij de installatie?

Wij komen graag op locatie voor de installatie en geven direct instructie voor in gebruik name. 

Vraag direct een offerte aan

Bij DEGRA kunt u terecht voor electrisch aangedreven hydraulische power units en diesel aangedreven hydraulische power units. Vraag ons naar de beschikbaarheid, er zijn diverse units welke direct beschikbaar zijn voor huur en koop. Wij verhuren en verkopen hydrauliek units en hydraulische lieren. Bent u op zoek naar een hydrauliek unit welke direct beschikbaar is voor verhuur? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Wij hebben een ruime verhuurvloot met power packs van 11 kW tot 295 kW. De range van power units welke we kunnen leveren loopt van 12 tot 1500 kW. Vraag direct offerte op voor het huren van een hydrauliek unit.