DEGRA
Engineering your solutions
3265-engineering-solutions-winches.png

Solutions

Technisch probleem oplossen

We bieden u graag een passende oplossing voor de technische uitdaging waar u nu voor staat. Afgelopen jaren is Dégra veelvuldig benaderd om technische problemen op te lossen in uiteenlopende machines en systemen. Heeft u een second opinion nodig of zoekt u direct naar een alternatief? > Neem contact met ons op om uw case voor te leggen aan ons engineeringsteam. We komen op locatie of uw machine komt naar onze werkplaats. 

Lees verder over hoe we te werk gaan bij:

- Nieuwbouw en prototyping
- Problemen oplossen in bestaande hydrauliek systemen
- Technisch projectbeheer en projectbegeleiding 
- Keuring en Certificering
- Engineering support
- Reparatie en revisie 
- Projectbegeleiding
- Materieel beheer / Equipment management
- Hydraulische problemen oplossen

 Vraagstukken welke bij ons worden neergelegd zijn bijvoorbeeld:

- We hebben teveel downtime met deze equipment, hoe kunnen we stilstand voorkomen?
- Een machine maakt te veel herrie: wat kunnen we doen aan de trilling in het hydrauliek systeem?
- Het betreft een verouderd systeem kunnen we de machine upgraden? 
- De olie in het systeem wordt te warm
- We moeten vaak filters vervangen in deze machine

Waar we naar kijken:

Systemen worden ontworpen voor één bepaalde toepassing, daarbij wordt meestal rekening gehouden met de intensiteit (dag in dag uit, of bijv. 1 keer per week een paar uur) van gebruik en de omstandigheden (denk aan het effect van zeewater, buitentemperatuur en zand). Onze gedachte: Een goed ontworpen systeem gaat lang mee, heeft weinig onderhoud nodig en maakt zo min mogelijk geluid. Alle ontwikkelingen in de aandrijftechniek, hydrauliek en besturingstechniek geven continu nieuwe mogelijkheden voor bestaande systemen. Zo kunnen we met nieuwe componenten vaak geluid reduceren en tevens de downtime van equipment verkleinen. 

Energiezuinige machines

Heeft u een verouderde installatie die een upgrade nodig heeft? We vinden het een uitdaging om bestaande equipment een upgrade te geven. Volledig afdanken van verouderde machines is niet meer van deze tijd. Installaties krijgen weer bestaansrecht als ze weer voldoen aan de regelgeving en de stand der techniek. Dezelfde installatie kan vaak door aanpassing toch nog weer gebruikt worden. Zo richten wij ons ook specifiek op het energiezuiniger maken van machines, productielijnen en fabrieken. We denken mee en doen een voorstel voor het reduceren van energieverbruik, geluid of andere onderwerpen. 

 

 

 

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.