DEGRA
Everything under hydraulic control

Projecten

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Onderstaande projecten geven in vogelvlucht weer wat we zoal voor onze klanten betekenen. Nieuwsgierig geworden? Bel ons of kom bij ons langs. We nodigen u graag uit om aan tafel met een kop koffie uw project te bespreken. 

 
2908-img-7114.jpg

Lier met trekkrachtaflezing

Voor werkzaamheden waarbij het belangrijk is om met enige nauwkeurigheid de trekkracht te kunnen uitlezen is er een nieuwe oplossing. DEGRA heeft hiervoor een lier met geïntegreerde trekkrachtaflezing. Met deze load cell tafel is het gebruik van een load cell tussen de draad en de last verleden tijd. Het display geeft de actuele gemeten trekkracht weer en bovendien bestaat er de mogelijkheid om de uitgelezen trekkracht informatie via datalogsoftware te registreren. Zodoende heeft de operator altijd en overal de mogelijkheid om tijdens het bedienen van de lier de exacte uitgeoefende trekkracht af te lezen.
 
2906-dsc-5305-large3.2.jpg

Hydraulisch systeem voor Beaver

 
2417-45-70-2.jpg

5t turn-key winch system

 
2389-img-6337.jpg

Diesel Hydraulic Power Unit

Begin februari mochten we deze diesel hydraulische unit met twee winches afleveren. De unit is voorzien van een paneel voor in de stuurhut. De hydrauliek unit is uitgevoerd met een tweevoudig proportioneel stuurventiel en kan zodoende twee lieren gelijktijdig proportioneel bedienen.
 
2924-ponton-jacks.jpg

Jack-up systeem

Begin dit jaar mochten we een compleet jack-up systeem leveren aan onze klant. Cilinders, 4 x 5t hydraulische lieren en een 20ft container met geïntegreerd 4 x 45 kW electrisch hydraulische power unit.
 
2382-constant-tension-winches.jpg

Constant tension winches

Deze compacte constant tension units hebben een maximale trekkracht van 50 kN.
 
2393-degra-winches-with-amca-apv22inside.jpg

Load-out mooring project

Voor een load-out mooring project van onze klant leverde wij uit voorraad diverse 35 en 50 tons hydraulische lieren voorzien van AMCA APV22 blok met manuele bediening bij de lier.
 
2309-img-1792.jpg

Mobilisation HLCV

Begin juni hebben we in de Rotterdamse Haven weer diverse lieren en power packs mogen mobiliseren op een Heavy Lift Crane Vessel.
 
2391-dsc-4444-large-2.jpg

Turn-key liersysteem

Voor een klant gespecialiseerd in zwaartransport en uitzonderlijke hijsprojecten bouwde wij 8 winch units. De units kunnen zowel per twee als ieder afzonderlijk radiografisch bediend worden. Door de compacte bouw van deze sets passen er precies 4 units in een zeecontainer.
 
2324-kb1603-stappenponton-1024x683.jpg

Hydraulische spudpaallieren voor baggerponton

Voor onze klant welke actief is in constructieve waterbouw en bagger-, kust- en oeverwerken realiseerden wij een hydraulisch spudpaalsysteem.
 
2331-degra-winches-with-amca-apv22-hek-dhpu-vanthek.jpg

Diesel Hydraulische Unit voor heikraan

Custom built power pack voor heikraan
 
2326-img-3500.jpg

Hydraulisch systeem voor backhoe ponton

Heavy duty 48 tons hydraulische spudlieren voor backhoe ponton. Voor dit baggerponton heeft DEGRA het hydraulisch systeem ontworpen en tevens de installatie verzorgd.
 
2091-ponton.jpg

Kantelbare spudinstallatie baggerponton

Deze kantelbare spudinstallatie is speciaal door ons ontwikkeld voor het baggerponton 'Mathis". Deze spuds zijn voorzien van een pennenbaan. DÉGRA verzorgde de diesel hydraulische aggregaat, het hydraulisch systeem (leidingwerk, ventielen) verhaallieren, tandwielkasten t.b.v. spudpalen, radiografische bediening (van lieren en spudpalen).
 
2131-04dsc-4088-medium.jpg

Stock delivery: Four-point mooring systems

DEGRA realiseerde in kort tijdsbestek voor drie pontons een turn-key four point mooring system. De sets zijn in Nederland opgebouwd en getest. Vervolgens heeft onze service engineer op locatie in Gambia de units geïnstalleerd en on site bedieningsinstructie gegeven.
 
2130-332-100-10-01-20.jpg

Hijsframe voor multicat

In zeer kort tijdsbestek realiseerde DEGRA een hijsframe voor een jetbuis. Dit frame is per container vervoerd en op locatie opgebouwd op een multicat. De hydraulische unit waarmee de lier bediend wordt is voorzien van radiografische bediening. Bovendien is bij dit project gekozen voor het plaatsen van camera's op de hijsinstallatie, zodoende kan de lier veilig vanuit de stuurhut van de multicat bediend worden. Dit hijsframe heeft een Work Load Limit van 75 kN.
 
2031-italdraghe-baggerpomp-kraan.jpg

Baggerkop in EPDM uitvoering

Voor een chemieproject van onze klant hebben wij een baggerkop geleverd welke volledig met EPDM slangen uitgevoerd is. Deze slangen zijn beter bestand tegen sterke logen en zuren.
 
2930-nda-project.jpg

Engineering onder NDA

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.