DEGRA
Everything under hydraulic control

EXAGO Hydraulic bench

Leerapparatuur van EXAGO
EXAGO Hydraulic bench
EXAGO Hydraulic bench
EXAGO Hydraulic bench
EXAGO Hydraulic bench
EXAGO Hydraulic bench
EXAGO Hydraulic bench
EXAGO Hydraulic bench
Meer informatie of advies nodig bij deze EXAGO Hydraulic bench?
  • Neem contact op:
  •  
  •  
Of bel: +31 186 - 65 21 89
Productbeschrijving

UITDAGENDE HYDRAULISCHE LEERMIDDELEN

Deze practicum toestellen maken gebruik van in de praktijk vaak toegepaste componenten: pompen, motoren, ventielen. Deze opstellingen zijn uitermate geschikt voor technische scholen om de geleerde theorie over Hydrauliek in praktijk te brengen en om de werking van Hydrauliek te visualiseren.

VOORKEUR VAN DE VAKDOCENT


Geeft u het vak Hydrauliek en wilt u binnen een practicum uiteenlopende componenten en technische begrippen aan bod laten komen? Vraag dan de informatie op van EXAGO hydraulische leermiddelen. Bij de toestellen leveren wij didactisch trainingsmateriaal. Bovendien bestaat er de mogelijkheid om een train-de-trainer cursus (op locatie) te volgen, zodat de toestellen geen geheimen voor u als docent hebben.

Huidige gebruikers van de toestellen zijn onder andere: Hydrauliekspecialisten uit het bedrijfsleven, docenten van de opleiding Werktuigbouwkunde, Mechatronica, docenten mobiele werktuigen en docenten van het voortgezet onderwijs techniek.

DEMONSTRATIE AANVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de practicumtoestellen? Maak een afspraak en kom bij ons langs voor een demonstratie van de SHCO. Tevens bestaat er de mogelijkheid om deze demonstratie bij u op locatie te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

Vraag direct een offerte aan