DEGRA
Engineering your solutions

Hydrauliek

 
3052-a10vo-serie-31-bosch-rexroth.jpg

Pompen en Motoren

2287-apv-16-22-combi-hydraulic-control-valve-loadsensing.jpg

Stuurventielen

3103-schermafbeelding-2020-06-19-om-080257.png

Afstandsbedieningen

2173-utensili-pic-1.jpg

Hydraulisch Gereedschap

2297-hydraulic-cartridge-valves.jpg

Cartridge kleppen

2289-dsc-2959.jpg

Test- en Meetapparatuur

afbeelding-niet-beschikbaar.png

Didactische hydrauliek apparatuur

Deze practicum toestellen maken gebruik van in de praktijk vaak toegepaste componenten zoals pompen, motoren, ventielen. Deze opstelling is uitermate geschikt voor technische (hoge) scholen om de theorie over hydrauliek in praktijk te brengen en om de werking van hydrauliek te visualiseren.

3438-img-3580.jpeg

Hydraulische slangenpers

Hydraulische onderdelen Bosch Rexroth

Degra is Bosch Rexroth servicepartner voor hydrauliek. Zodoende leveren wij alle hydraulische onderdelen van Bosch Rexroth. Bijvoorbeeld de hydraulische pompen en motoren. Waaronder de bekende Hagglunds en de axiale piston pompen. Uiteraard staan ook ​​de AV10, AV11 en A4VSO op ons lijstje. Mail naar mail@degra.com voor meer informatie of de productcode van het product dat u zoekt.

Bosch Rexroth motoren en pompen

Bosch Rexroth heeft veel motoren en pompen. Allereerst de A10VO, A11VLO en de A4VSO. Deze Bosch Rexroth pompen staan ​​bekend om hun lange levensduur, korte reactietijden en zuigkwaliteit. Ten tweede hun Bosch Rexroth motoren. De Hagglund CA en CB radiale zuigermotoren. Bekend om hun hoge vermogen en hun energie-efficiëntie. Naast deze bekende producten leveren wij ook alle andere producten uit de Bosch Rexroth catalogus.

Problemen met het vinden van het juiste onderdeel? Als Bosch Rexroth servicepartner helpen wij u deze te vinden. Mail daarom uw productnummer of vragen naar mail@degra.com

Wat is hydrauliek

Hydrauliek is een aandrijftechniek. Het wordt ook wel een hydraulisch systeem genoemd. Hydraulische vloeistoffen brengen zowel beweging als kracht over. In de meeste gevallen is deze vloeistof hydraulische olie. Degra is een hydrauliek specialist. Wij richten ons op engineering, verkoop en verhuur van (mobiele) hydraulische systemen. Zodoende verkopen wij ook alle onderdelen van het hydraulisch systeem.

Onderdelen van het hydraulische systeem

Een hydraulisch systeem bestaat uit verschillende onderdelen. waaronder een motor, pomp en regelkleppen. Deze hydraulische onderdelen vindt u op onze website.

Advies hydrauliek

Ons werk is veelzijdig. Het bestaat voornamelijk uit onderzoek en ontwikkeling. Daarnaast verbeteren we hydraulische systemen en passen geluidsreductie toe. Evenals het doorvoeren van ontwerpverbeteringen en het vinden en oplossen van technische problemen. Neem daarom contact met ons op met uw technische uitdaging of vragen.