DEGRA
Engineering your solutions

Hydrauliek

 
3052-a10vo-serie-31-bosch-rexroth.jpg

Pompen en Motoren

2287-apv-16-22-combi-hydraulic-control-valve-loadsensing.jpg

Stuurventielen

3103-schermafbeelding-2020-06-19-om-080257.png

Afstandsbedieningen

2173-utensili-pic-1.jpg

Hydraulisch Gereedschap

2297-hydraulic-cartridge-valves.jpg

Cartridge kleppen

2289-dsc-2959.jpg

Test- en Meetapparatuur

3164-schermafbeelding-2020-10-13-om-132911.png

Didactische hydrauliek apparatuur

Deze practicum toestellen maken gebruik van in de praktijk vaak toegepaste componenten zoals pompen, motoren, ventielen. Deze opstelling is uitermate geschikt voor technische (hoge) scholen om de theorie over hydrauliek in praktijk te brengen en om de werking van hydrauliek te visualiseren.

 
Hydrauliek 

Hydrauliek is een aandrijftechniek. Het is een systeem waarbij hydraulische vloeistoffen (oliedrukken) bewegingen en kracht overbrengen. In de meeste gevallen is dit hydrauliek olie. DEGRA is hydrauliekspecialist toegespitst op engineering, verkoop en verhuur van (mobiele) hydraulische systemen, hydraulische lieren en industriële producten. 
 
Hydrauliek wordt gebruikt in lieren, tractoren, kranen en industriële machines. DEGRA is specialist op het gebied van hydrauliek en heeft ervaring in verschillende branches waaronder de  maritieme sector, offshore, baggerij, binnenvaart, visserij, duik- en bergingsbedrijven. 

Hydraulisch systeem 

Een hydraulisch systeem bestaat altijd uit verschillende componenten. Denk aan een motor, pomp en stuurventielen. Deze hydraulische componenten en meer zijn te vinden op onze website.  

Advies hydrauliek 

Een belangrijk deel van ons werk bestaat uit onderzoek en ontwikkeling. Wij hebben de kennis om producten te verbeteren, geluidsreductie toe te passen op hydraulische systemen, ontwerpverbeteringen door te voeren en technische problemen aan apparatuur of werktuigen te vinden en op te lossen. Voor informatie en advies over de verschillende hydraulische componenten neem dan contact op