DEGRA
Everything under hydraulic control

Technical Engineer

Als Technical Engineer beschik je over een natuurlijk leiderstalent. Je kunt goed communiceren en beschikt over de juiste technische ervaring. Je bent bijvoorbeeld WTB-er en hebt in de afgelopen jaren veel gewerkt (nieuwbouw, service en/of engineering) aan boord van schepen, met heavy lifting equipment, bij een werf of hydrauliek service bedrijf. 

En nu zoek je een nieuwe uitdaging, want misschien is werken in een groot bedrijf je niet zo goed bevallen. Of misschien wil je graag meer eigen verantwoordelijkheid, wil je meer diversiteit in het werk, wil je graag samen werken met mensen die een heel positieve werkhouding hebben. Lees dan eens verder!

Bij DEGRA is iedere dag anders. Wij doen ons best, hebben plezier in ons werk, en gezien de groeiende projectenportefeuille willen we maar al te graag versterking in ons team! Dat betekent dat er veel verandering bij ons is. Je bent pionier en weet uit ervaring wat er nodig is om de puntjes op de i te zetten. Als er nog geen gebaande paden zijn kun jij je wel redden en zorg je ervoor dat je collega het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Je vindt het altijd leuk om problemen om te zetten in uitdagingen en zoekt de juiste schakel in de keten om lopende zaken even te tackelen. 

Nieuwsgierig geworden? Dan praten we graag verder! 

Stuur je CV met persoonlijke toelichting naar cjdegraaf@degra.com of bel direct naar +31 186 65 2189.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

 

 

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.