DEGRA
Engineering your solutions

Nieuws

 

BHV Degra

 

BHV herhaling voor onze collega's

BHV is voor ons team een vast gegeven. Bedrijfshulpverlening en EHBO is niet alleen training voor momenten dat je misschien hulp moet verlenen, we staan met elkaar ook even stil bij de mogelijkheden die we hebben om de kans op zo'n moment te verkleinen. Bovendien, brandjes blussen en verbandjes leggen is om te oefenen een leuke teambuilding en dat geheel corona-proof.  

 

 

AMCA Hydraulic Fluid Power B.V. | Hydraulic Valves

As of July 31st, AMCA HYDRAULIC FLUID POWER B.V. is stopped. We were always very pleased with the cooperation with the team in TEN POST and we will miss the cooperation with them in the future. 

At this moment the production of AMCA valves is continued by AMCA in a different location. When you are looking for AMCA parts from stock at this moment, please contact us, we hope we can be of assistance. When you call we hope we still have AMCA APV16, AMCA APV22 and AMCA APV32 available from stock. 

  

 

 

10-04-2020 In memoriam - J.P. de Graaf

Op vrijdag 10 april jl. is overleden dhr. Jan-Piet de Graaf, die in 1977 samen met mevrouw de Graaf het bedrijf Dégra Machinebouw en Hydrauliek oprichtte. Vader van Jan-Willem, Marieke en Christien, die nu al jaren het familiebedrijf gezamenlijk voortzetten. Zijn manier van werken, met toewijding, eenvoud en kwaliteit zien we nog steeds dagelijks terug.

Uw condoleancebericht kunt u sturen naar: jidegraaf@degra.com

Rexroth Service Partner 

9-10-2019 SAMENWERKING REXROTH EN DEGRA 

Tijdens de tweede dag van de Offshore Energy hebben Jan Jaap en Jan-Willem elkaar namens Rexroth en Dégra de hand geschud. Dégra is daarmee officieel Service Partner van de gehele Rexroth productlijn. 

Wilt u informatie of advies over Rexroth producten?
Neem direct contact met ons op >

 Offshore Energy  

8-10-2019 Bezoek de Offshore Energy 2019

Op 8 en 9 oktober staan we opnieuw in de RAI Amsterdam. 
We kijken uit naar uw komst, ons standnummer is wederom 1.316. 

Ga naar de site van Offshore Energy

   

14-8-2019 Levering hydraulische lieren met DNV-GL

Terwijl de meesten in Nederland van hun vakantie aan het genieten waren stonden we in onze werkplaats de laatste puntjes op de i te zetten voor de levering van 2 hydraulische lieren voor manriding toepassing en 4 118 kN lieren met opgebouwd proportionele handbediening. 

Wilt u meer weten over dit project en wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem direct contact met ons op, we vertellen u graag meer!

 Duurzaam Ondernemen in de Hoeksche Waard  

Zonnepanelen - Duurzaam ondernemen in de Hoeksche Waard

Eerder dan Sinterklaas werd er dit jaar over de daken gelopen op het industrieterrein van Numansdorp. Afgelopen zomer heeft Degra zich samen met ca. 20 bedrijven in Numansdorp gezamenlijk ingezet om zonnepanelen op de daken van de bedrijfspanden te realiseren. We zijn heel erg blij dat we door middel van deze zonnepanelen een duurzame stap in de toekomst kunnen zetten. 

Lees het nieuwsbericht van Kompas Online

   
   
   

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.