DEGRA
Engineering your solutions

Fulltime telefonist / administratief medewerker

Fulltime telefonist/ administratief medewerker (tijdelijk/VAST)

Vooralsnog als tijdelijke (zwangerschaps)vervanging van één van onze collega's, zijn we op zoek naar een fulltime telefonist / administratief medewerker. Je vindt het een uitdaging om allerlei verschillende taken op je te nemen en houdt van aanpakken. Je hebt affiniteit met technisch materieel en wil je graag dienstbaar opstellen richting de klant en je collega's. Je combineert graag je rol als telefonist met diverse administratieve taken en kan hiertussen snel schakelen. Je bent als telefonist het eerste "gezicht" van onze organisatie en zet daarmee de toon. Je bent punctueel en hebt (als pré) ervaring met het inboeken van inkoopfacturen, het maken van offertes en andere stappen in het inkoop, verkoop en projectproces. 

Wie zijn wij

Dégra is gericht op machinebouw, hydrauliek, aandrijftechniek en besturingstechniek. Wij zijn een familiebedrijf met een team van ca. 15 medewerkers. Gevestigd op het industrieterrein van Numansdorp waar we met veel plezier ons werk kunnen doen in de werkplaats en op kantoor. 

Wat kun je van ons verwachten?

Een project- en klantgerichte omgeving met collega's die het werk serieus nemen en er plezier in hebben. We werken graag voor tevreden klanten en doen ons best om met elkaar net dat beetje meer te doen dan de klant vraagt. De klant verrassen, goede oplossingen bieden, tevreden collega's en een plezierige werkomgeving. We werken graag samen, zoeken altijd naar "dat beetje meer" en reageren graag snel op een vraag van onze klanten. Als het nodig is doen we een stapje extra, maar als bedrijf zoeken we voor alle medewerkers naar een goede balans tussen werk en privé. 

Waar zijn we naar op zoek? 

  • teamspeler (m/v) met een dienstbare, proactieve houding
  • je bent een kei aan de telefoon (je kunt gemakkelijk namen onthouden ;-)
  • je kunt snel schakelen tussen de diverse taken die je hebt
  • aantoonbare administratieve ervaring (bij voorkeur een afgeronde MBO/HBO opleiding)
  • ev. interesse in commerciële taken (telefonische verkoop, offertes, etc). 
  • technische opleiding / ervaring is een pré

Meer weten?  Mail naar cjdegraaf@degra.com (gezien de vele aanvragen zijn we hiervoor momenteel niet telefonisch bereikbaar)

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.