DEGRA
Everything under hydraulic control

Allround monteur

Vacature: Allround monteur

Als uitbreiding op ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste monteur voor in onze werkplaats (en natuurlijk onze mobilisatiewerkzaamheden bij de klant). Je bent bijvoorbeeld WTB-er en hebt in de afgelopen jaren veel gewerkt (nieuwbouw, service en/of engineering) aan boord van schepen/ met heavy lifting equipment / bij een werf / hydrauliek service bedrijf. 

En nu zoek je een nieuwe uitdaging, want misschien is werken in een groot bedrijf je niet zo goed bevallen. Of misschien wil je graag meer eigen verantwoordelijkheid, wil je meer diversiteit in het werk, wil je graag samen werken met mensen die een heel positieve werkhouding hebben. Lees dan eens verder!

Bij DEGRA is iedere dag anders. Wij doen ons best, hebben plezier in ons werk, en gezien de groeiende projectenportefeuille willen we maar al te graag versterking in ons team! Dat betekent dat er veel verandering bij ons is. Je bent pionier en weet uit ervaring wat er nodig is om de puntjes op de i te zetten. Als er nog geen gebaande paden zijn kun jij je wel redden en zorg je ervoor dat je collega het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden. Je kijkt er naar uit om te werken in de hydrauliek. DEGRA levert veel hydrauliek units en hydraulische lieren. Kracht van ons bedrijf is dat we onze producten in de werkplaats testen en afstellen en turn-key opleveren aan onze klant. Dat betekent dat je vanaf begin tot eind van het productieproces zelf in handen hebt. 

Met allround bedoelen we dat je breed inzetbaar bent en dat deze afwisseling ook is wat je leuk vindt. In de werkplaats, en soms naar de klant op locatie (ev. in binnen èn buitenland). Werken met hydrauliek, besturingstechniek, aandrijftechniek, constructiewerk en engineering. Lekker divers dus. 

Nieuwsgierig geworden? Dan praten we graag verder! 

Stuur je CV met persoonlijke toelichting naar cjdegraaf@degra.com of bel direct naar +31 186 65 2189.

Waarom DEGRA?

  • Ontzorgen van A-Z 
  • Creatief en degelijk
  • Snel geregeld.